Arrangementer

Frikirketreff 29. sept - Sula Frikirke

Frikyrkjetreff 29 09 1200

Frikirketreff 29 sept - Sula Frikirke

11:30 Kaffi og kaker

12:00 Møte m/ungdomspastor Eivind Landro, kollekt.

13:30 Middag

15:00 Huskar du songen?

 • Kjell Magne Møgster, tidlegare Mali misjonær
 • Kollekt til misjonsprosjekt i Mali
 • Holen og Vedde orkester med eiga blåsegruppe
 • Sulagutane
 • Jan Hovden
 • GUTANE frå Sula Frikirke

Brennssnut med brød og smør - 100,-

Buffgryte med salat og ris - 165,-

Fløtesaus klippfisk med gulrot og bacon - 175,-

Baccalao med brød - 165,-

 

Bestilling middag: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 948 80 122 innen 22.09

Bønnemøter

Bønn1200x400

Vi fornyer nå bønnemøtene våre, og håper mange i alle aldre vil være med fremover. Vi legger dem i et tidsrom hvor andre ledersamlinger og møter kan legges i forlengelsen. La oss begynne i bønn til Gud!

Bønnemøtene er noe av pulsslaget i menigheten. De er motorrommet som skaper kraft og fremdrift. Vi vil se mer av Guds rikes nærvær på Sula og omegn!

På bønnemøtene våre fremover vil vi derfor strukturere bønnen slik:

· Lovprisning til Gud

· Stillhet – lytte til Gud

· Vi ber Guds velsignelse over Sula

· Vi ber for menigheten

· Vi ber for utadrettet nybrottsarbeid

Til slutt har vi noen minutter til slutt om noen ønsker forbønn, bønn for sykdom eller det er andre bønneemner.


Vi avslutter med å løfte opp Bro-folkene og be velsignelsen

Bli med du også! Vi møtes i bønnerommet i 2.etg ved kirkesalen.

Elsket og sendt

elsket og sendt 1200x400

Elsket og sendt!

Vi i Sula Frikirke vil følge Jesus og være hans disipler/lærlinger. Denne våren vil vi utforske mer av vår identitet: At vi er elsket av Ham. Og at vi er sendt av Ham til verden vi lever i.
Til å hjelpe oss på veien med å utforske dette vil vi lese Lukasevangeliet sammen. Hver gudstjeneste vil vi forkynne ut fra et kapittel i Lukasevangeliet.

Bli med, og les og lev gjerne i teksten i uken i forkant eller etterkant av gudstjenesten.
Og be til Gud om at han må forankre vår identitet og forvandle oss og samfunnet rundt oss med sin kjærlighet.
 
Velkommen til gudstjeneste hver søndag kl 11 i Sula Frikirke. For deg som tror mye, for deg som tviler, og for deg som vil finne ut mer. VI har søndagsskole for barna opp til konfirmasjonsalder hver gudstjeneste!

Velkommen hjem – til Sula Frikirke

Lederskolen aug 2018

lederskolen 1200x400

Lederskolen er for deg som er leder eller medleder i en tjeneste i menigheten, eller som kanskje kunne tenke deg å bli leder. På lederskolen ønsker vi å trene og utruste ledere for morgendagens menighet.

Mye står og faller på lederskap: Om ting skal fungere. Om vi skal nå vår visjon og våre mål. Både at vi har ledere, at lederne kan å lede, og at de leder på rett sted og med balanse og glede i tjenesten.

Vi ønsker å gi deg verktøy, kunnskap og utrustning for å utvikle deg til å være en god leder. Dette vil skjer gjennom undervisning, gruppearbeid og individuell oppfølging. Fokuset i kurset vil være «meg som leder». Alle deltakerne vil tilbys individuelle oppfølgingssamtaler for å hjelpe til at undervisningen tas inn i liv og tjeneste.

På lederskolen tar vi opp viktige temaer for deg som leder i menigheten:

 • Visjon og verdier – hva betyr det i praksis?
 • Min tro, åndelighet og trosidentitet
 • Min personlighet – og samhandling med andre (DISK-test)
 • Disippelgjøring – hva er det og hvordan skjer det?
 • Sammen om oppdraget – kirkeidentitet & ansvar
 • Hvordan nå neste generasjon?

Det å rekruttere og utruste ledere er viktig for å bli en disippelgjørende menighet. Vår målsetning er at alle hovedledere og de aller fleste medledere skal ha gått igjennom dette ledertreningsprogrammet i løpet av de neste 2 ½ årene. Lederskolen vil derfor være et tilbud som går hvert semester de nærmeste årene. Får du ikke med deg en samling av kurset, kan du ta det opp igjen det kommende semesteret.

Praktisk:

Første kurskveld: 22. aug.

Tidsramme: 1930-2215

Kostnad: Kr 350, som dekker personlighetstesten DISK, samt kaffe/te & øvrig undervisningsmateriell.

Påmelding innen 28.08 på: https://goo.gl/forms/c7yT6XwmRVbiTXok1

God sommer fra Sula Frikirke

godsommer2017

Vi har nå tatt sommerpause fra gudstjenester. Første gudstjeneste etter sommeren blir 5. august.

Bli med på Visjon i sommer! Det er ikke for sent å melde seg på. En stor gjeng fra menigheten skal dit, og du/dere er også invitert til å være med!

 

Til høsten blir det blant annet...

LEDERSKOLEN

Rett etter sommerferien starter vi en nye runde med Lederskolen. Vi ønsker at alle Ledere i menigeheten gjennomfører Lederskolen. For mer info om Lederskolen se

SEMINARHELG MED MARK MARX 7-9 SEPT
Mark Marx jobber i Causeway Coast Vineyard og er leder for og initiativtaker til Healing on the streets. Helga er særlig for deg som vil strekke deg litt, og ta nye steg i det å dele evangeliet med mennesker og be for syke. Mer info kommer. Se

Bro til tro

bro til tro slider

Sula Frikirke er en åpen menighetsfamilie, hvor alle uansett alder og bakgrunn inviteres til å finne sin plass. Vi har Jesus som forbilde og strekker oss etter å bli lik Ham og gjøre Hans vilje. For oss handler dette nå om to ting:

1) Å la oppdraget hans om å hjelpe mennesker hjem til Gud få større betydning i våre liv og våre prioriteringer som menighet.

2) Å bli en familie som former etterfølgere av Jesus, som igjen former etterfølgere av Jesus.

Vi vil nå lengre ut med de gode nyhetene, og la flere mennesker i vår nærhet erfare Guds godhet. Bro til tro er et fokus som vi ønsker å innarbeide i våre liv, på våre gudstjenester og våre smågrupper. Du kan være en bro til tro for mennesker i din nærhet. På din måte, ut fra slik som Gud har utrustet deg! Det handler om å Be for, bygge Relasjon med og dele Ord om tro med venner og familie som Gud særlig legger oss på hjertet.

Vi har satt «Bro til tro» som overskrift over semesteret, fordi vi ønsker at dette fokuset virkelig skal innarbeides og få sette seg i oss. Vi vil ha en egen taleserie med dette temaet i februar og mars. Den 7. februar vil vi også ha en kveld for alle som er med i smågrupper, hvor vi setter fokus på dette.

Vi vil anbefale boken «Bro til tro» som Gina Gjerme & Siri Kalvatn har skrevet, og ønsker at alle smågruppene leser og jobber med denne boken i løpet av dette semesteret!

Så bli med på en spennende reise i å bli mer ekte, modig og utadvendt! Bli en BRO til tro!