Konfirmant i Sula Frikirke?

New Project

Snart begynner et nytt konfirmantår i Sula Frikirke, og vi gleder oss til å ta fatt. Men vi ønsker å ha med oss så mange konfirmanter som mulig! Så om du har, eller kjenner en som er konfirmant til høsten så kan vi anbefale å være konfirmant i Sula Frikirke! De trenger ikke være medlemmer, her er alle hjertelig velkomne. Under kan du lese litt om opplegget.

Ny barne og familieleder i frikirka

rannveigMenighetsmøte med historisk vedtak !

Onsdag var 23 stemmeberettigede samlet for å behandle framlegg fra det utvidede eldsterådet om en budsjettendring som gir rom for å ansette en barne – og familieleder.

Gi fast 2017

fast2017 rannveig

Dersom du ønsker å gi en gave til Sula Frikirke, kan du gjøre det på følgende måter

• Du kan enkelt registrere en fast overføring i din nettbank. Du velger et beløp som passer deg, og hvilken dag i månden beløpet skal trekkes fra din konto. Vi oppfordrer deg til å bli med i givertjenesten. Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du ønsker skattefradrag for gaven.
  • Du kan overføre en enkeltgave til vår konto: 3910.43.22321

• Under våre Gudstjenester er det mulig å gi kollekt både med kontanter, via bankterminal eller Vipps.

Du kan få skattefradrag for gavene dine

• Det er mulig å trekke fra inntil kr 30.000,- i skattgrunnlaget hvert år for gaver til frivillige organisasjoner. Skatten din reduseres med ca 27 % av gavebeløp opp til kr 30.000 (= spart skatt kr 8.100,-).
  • For å få fradrag må gaven være registrert på Sula Frikirke sin konto innen 31. desember.
Kontanter eller gaver via bankterminal, Vipps kan ikke registreres for skattefradrag.