Ny barne og familieleder i frikirka

rannveigMenighetsmøte med historisk vedtak !

Onsdag var 23 stemmeberettigede samlet for å behandle framlegg fra det utvidede eldsterådet om en budsjettendring som gir rom for å ansette en barne – og familieleder. Ingen av de tilstedeværende var bekymret over økonomien, selv om det vil innebære et løft. For vi vil på sikt ikke gjøre dette til en prosjektstilling, slik som framlegget foreslo, men en fast ansettelse som barne – og familiepastor.

For at vi skal kunne jobbe med å øke inntektene så er Rannveig Hammer ansatt fra høsten av i stillingen fram til utgangen av 2019. Men som sagt, vi ønsker alle at hun skal bli fast ansatt, og vil sikte mot dette. Nå var tiden inne for også å satse mot barn og unge. Alle gledet seg over vedtaket. Bli med å gjør satsingen varig !

Gi fast 2017

fast2017 rannveig

Dersom du ønsker å gi en gave til Sula Frikirke, kan du gjøre det på følgende måter

• Du kan enkelt registrere en fast overføring i din nettbank. Du velger et beløp som passer deg, og hvilken dag i månden beløpet skal trekkes fra din konto. Vi oppfordrer deg til å bli med i givertjenesten. Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du ønsker skattefradrag for gaven.
  • Du kan overføre en enkeltgave til vår konto: 3910.43.22321

• Under våre Gudstjenester er det mulig å gi kollekt både med kontanter, via bankterminal eller Vipps.

Du kan få skattefradrag for gavene dine

• Det er mulig å trekke fra inntil kr 30.000,- i skattgrunnlaget hvert år for gaver til frivillige organisasjoner. Skatten din reduseres med ca 27 % av gavebeløp opp til kr 30.000 (= spart skatt kr 8.100,-).
  • For å få fradrag må gaven være registrert på Sula Frikirke sin konto innen 31. desember.
Kontanter eller gaver via bankterminal, Vipps kan ikke registreres for skattefradrag.