Gi fast 2017

fast2017nettside

Dersom du ønsker å gi en gave til Sula Frikirke, kan du gjøre det på følgende måter

• Du kan enkelt registrere en fast overføring i din nettbank. Du velger et beløp som passer deg, og hvilken dag i månden beløpet skal trekkes fra din konto. Vi oppfordrer deg til å bli med i givertjenesten. Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du ønsker skattefradrag for gaven.
  • Du kan overføre en enkeltgave til vår konto: 3910.43.22321

• Under våre Gudstjenester er det mulig å gi kollekt både med kontanter, via bankterminal eller Vipps.

Du kan få skattefradrag for gavene dine

• Det er mulig å trekke fra inntil kr 30.000,- i skattgrunnlaget hvert år for gaver til frivillige organisasjoner. Skatten din reduseres med ca 27 % av gavebeløp opp til kr 30.000 (= spart skatt kr 8.100,-).
  • For å få fradrag må gaven være registrert på Sula Frikirke sin konto innen 31. desember.
Kontanter eller gaver via bankterminal, Vipps kan ikke registreres for skattefradrag.