En styrket ledergruppe i frikirka

IMG 3850

Etter gårsdagens årsmøte ble det klart at hele 4 nye medlemmer går inn ledergruppa, 2 i eldsteråd og 2 i menighetsråd.

Fra venstre: Geir Langen(pastor), Mariann Molvær(diakon), Marthe Vadseth(eldste), Martin Nøstrud(diakon), Lars Eirik Steinsland(eldste), Jan Løkkeborg(pastor), Eivind Landro(ungdomspastor), Tone Eiksund(eldste), Bertil Salen(menighetsråd), Ole Petter Alnes(menighetsråd), Jan Peter Mork(eldste).

Eldsterådet har lenge jobbet med å få flere medlemmer inn i ledergruppa og det var med glede de kunne presenter de nye kandidatene. Tone og Jan Peter går inn i eldsterådet, mens Ole Petter og Bertil blir nye medlemmer av menighetsrådet.

IMG 3841

Årsmøtet benyttet også anledningen til å takke av Ole Martin Tonheim for sin tjeneste i eldsterådet. Ole Martin har vært med i fire år og blant annet fungert som formann. Som en symbolsk takk fikk Ole Martin med seg et bilde av fin sunnmørsk natur.