Konfirmant i Sula Frikirke?

New Project

Snart begynner et nytt konfirmantår i Sula Frikirke, og vi gleder oss til å ta fatt. Men vi ønsker å ha med oss så mange konfirmanter som mulig! Så om du har, eller kjenner en som er konfirmant til høsten så kan vi anbefale å være konfirmant i Sula Frikirke! De trenger ikke være medlemmer, her er alle hjertelig velkomne. Under kan du lese litt om opplegget.

Målsettinga for konfirmanttida er at ungdommene skal få økt kunnskap om den kristne tro og utvikle relasjonen til Jesus. Undervisninga står selvsagt sentralt, og vil ta for seg grunnleggende trossannheter. Men det er også viktig at ungdommene selv kan sette ord på spørsmål, tvil og tro. Derfor er det også god tid til samtale. Framfor alt opplever vi at det er viktig å bygge vennskap med ungdommene.

Konfirmantundervisninga vil trolig være på onsdager fra ca 1430 – 1600 (så raskt som mulig etter skoleslutt, så vi får snakkes når vi vet timeplanen). Vi begynner med litt mat og sosialt. Plan og dato for konfirmantundervisninga vil komme seinere. Første samling blir i slutten av august. Vi legger også i år opp til en tur på ungdomsfestival som en del av undervisninga.

Konfirmantåret er gratis for den som er medlem i menigheten, og koster kr 400 for øvrige konfirmanter. Dette for å dekke noen av utgiftene våre.

Vi ber om en endelig bekreftelse på om dere følger konfirmasjonsundervisninga vår innen 10.8. Ta kontakt om det er noe dere lurer på.

Eivind Landro - Ungdomspastor, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., 92085791

Geir Langen - hovedpastor, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf: 91841377