Julekonsert Ålesund Soul Children

ålesund soul children

Velkommen til Aalesund Soul Children sine to årlige julekonserter. I år synger vi i Pinsekirka på Moa lørdag 25. nov. og i Sula Frikyrkje søndag 26. nov.

KAFE og BILLETTSALG starter to timer før konserten, men du kan også sikre deg billetter på hver av AaSCs øvinger på Spjelkavik Bedehus mandager mellom kl 18 og 20. Vipps #102228 eller kontanter. Voksne/150 og barn/50.

Facebook event:

Følg meg

følgmeg2017

Denne høsten vil vi i Sula Frikirke utforske hva det vil si å følge Jesus i 2017. Å følge ham er en vekselvirkning mellom «Kom!» og «Gå!», en invitasjon og en utfordring, et kall og et oppdrag. Kallet kommer først, og det er å komme TIL Jesus, være hos ham, bli preget AV ham. Hvile i hans nåde, bli fylt av Hans kraft. Men sammen med kallet henger også oppdraget. Å gå ut med Jesus, til en verden som trenger at Hans rike bringes nær. Som trenger å smake og kjenne at Herren er god! Som lengter etter å erfare godhet, fred og rettferdighet. Som trenger å høre gode nyheter om Gud som elsker.

Som kirke ønsker vi å leve i denne vekselvirkningen «kom og gå». Som å sykle med to pedaler, slik holder vi balansen og kommer oss fremover. Så bli med oss denne høsten, og utforsk hva det vil si for oss på Sula å leve som Jesu disipler i 2017.

Bro til tro

bro til tro slider

Sula Frikirke er en åpen menighetsfamilie, hvor alle uansett alder og bakgrunn inviteres til å finne sin plass. Vi har Jesus som forbilde og strekker oss etter å bli lik Ham og gjøre Hans vilje. For oss handler dette nå om to ting:

1) Å la oppdraget hans om å hjelpe mennesker hjem til Gud få større betydning i våre liv og våre prioriteringer som menighet.

2) Å bli en familie som former etterfølgere av Jesus, som igjen former etterfølgere av Jesus.

Vi vil nå lengre ut med de gode nyhetene, og la flere mennesker i vår nærhet erfare Guds godhet. Bro til tro er et fokus som vi ønsker å innarbeide i våre liv, på våre gudstjenester og våre smågrupper. Du kan være en bro til tro for mennesker i din nærhet. På din måte, ut fra slik som Gud har utrustet deg! Det handler om å Be for, bygge Relasjon med og dele Ord om tro med venner og familie som Gud særlig legger oss på hjertet.

Vi har satt «Bro til tro» som overskrift over semesteret, fordi vi ønsker at dette fokuset virkelig skal innarbeides og få sette seg i oss. Vi vil ha en egen taleserie med dette temaet i februar og mars. Den 7. februar vil vi også ha en kveld for alle som er med i smågrupper, hvor vi setter fokus på dette.

Vi vil anbefale boken «Bro til tro» som Gina Gjerme & Siri Kalvatn har skrevet, og ønsker at alle smågruppene leser og jobber med denne boken i løpet av dette semesteret!

Så bli med på en spennende reise i å bli mer ekte, modig og utadvendt! Bli en BRO til tro!