Bønnemøter

Bønn1200x400

Vi fornyer nå bønnemøtene våre, og håper mange i alle aldre vil være med fremover. Vi legger dem i et tidsrom hvor andre ledersamlinger og møter kan legges i forlengelsen. La oss begynne i bønn til Gud!

Bønnemøtene er noe av pulsslaget i menigheten. De er motorrommet som skaper kraft og fremdrift. Vi vil se mer av Guds rikes nærvær på Sula og omegn!

På bønnemøtene våre fremover vil vi derfor strukturere bønnen slik:

· Lovprisning til Gud

· Stillhet – lytte til Gud

· Vi ber Guds velsignelse over Sula

· Vi ber for menigheten

· Vi ber for utadrettet nybrottsarbeid

Til slutt har vi noen minutter til slutt om noen ønsker forbønn, bønn for sykdom eller det er andre bønneemner.

Vi avslutter med å løfte opp Bro-folkene og be velsignelsen

Bli med du også! Vi møtes i bønnerommet i 2.etg ved kirkesalen.

Elsket og sendt

elsket og sendt 1200x400

Elsket og sendt!

Vi i Sula Frikirke vil følge Jesus og være hans disipler/lærlinger. Denne våren vil vi utforske mer av vår identitet: At vi er elsket av Ham. Og at vi er sendt av Ham til verden vi lever i.
Til å hjelpe oss på veien med å utforske dette vil vi lese Lukasevangeliet sammen. Hver gudstjeneste vil vi forkynne ut fra et kapittel i Lukasevangeliet.

Bli med, og les og lev gjerne i teksten i uken i forkant eller etterkant av gudstjenesten.
Og be til Gud om at han må forankre vår identitet og forvandle oss og samfunnet rundt oss med sin kjærlighet.

Velkommen til gudstjeneste hver søndag kl 11 i Sula Frikirke. For deg som tror mye, for deg som tviler, og for deg som vil finne ut mer. VI har søndagsskole for barna opp til konfirmasjonsalder hver gudstjeneste!

Velkommen hjem – til Sula Frikirke

Bro til tro

bro til tro slider

Sula Frikirke er en åpen menighetsfamilie, hvor alle uansett alder og bakgrunn inviteres til å finne sin plass. Vi har Jesus som forbilde og strekker oss etter å bli lik Ham og gjøre Hans vilje. For oss handler dette nå om to ting:

1) Å la oppdraget hans om å hjelpe mennesker hjem til Gud få større betydning i våre liv og våre prioriteringer som menighet.

2) Å bli en familie som former etterfølgere av Jesus, som igjen former etterfølgere av Jesus.

Vi vil nå lengre ut med de gode nyhetene, og la flere mennesker i vår nærhet erfare Guds godhet. Bro til tro er et fokus som vi ønsker å innarbeide i våre liv, på våre gudstjenester og våre smågrupper. Du kan være en bro til tro for mennesker i din nærhet. På din måte, ut fra slik som Gud har utrustet deg! Det handler om å Be for, bygge Relasjon med og dele Ord om tro med venner og familie som Gud særlig legger oss på hjertet.

Vi har satt «Bro til tro» som overskrift over semesteret, fordi vi ønsker at dette fokuset virkelig skal innarbeides og få sette seg i oss. Vi vil ha en egen taleserie med dette temaet i februar og mars. Den 7. februar vil vi også ha en kveld for alle som er med i smågrupper, hvor vi setter fokus på dette.

Vi vil anbefale boken «Bro til tro» som Gina Gjerme & Siri Kalvatn har skrevet, og ønsker at alle smågruppene leser og jobber med denne boken i løpet av dette semesteret!

Så bli med på en spennende reise i å bli mer ekte, modig og utadvendt! Bli en BRO til tro!