Menighetsweekend

Menighetsweekend2019

Menighetsweekend Orreneset 11-13. oktober

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å være med på et av høstens store høydepunkt for gammel og ung i og rundt Sula Frikirke: Menighetsweekenden!Weekenden er på Orreneset leirsted, på Fjellsetra i Sykkylven kommune. Weekenden er for deg som er helt ny i menigheten og for deg som har gått her trofast i alle år. Den er for Ufo-ungdom, for familier, for besteforeldre, single, for deg som tror mye og for deg som ikke tror så mye.
Hjertelig velkommen til å være med på ei flott og viktig fellesskapshelg.

Det blir ei helg med inspirasjon og påfyll for troen, mye gøy, nye vennskap, dypere vennskap, tur, underholdning, kaffe, god mat og god prat! VI håper du vil være med!Også i år legger vi opp til at UFO blir med på weekenden og setter sitt preg på den, til glede for oss andre. Det er også mulig å komme inn på dagen de andre dagene. Bruk påmeldingen da også.

Priser:

Voksne: kr 960

13-17 år: 810 (Ufo-ungdom i sovesal: kr 610)

5-12 år: kr 720

0-4 år gratis

Maxpris familie kr 4400.

Bor i egen campingvogn/bobil/hytte: 25% rabatt

Det er anledning til å være med deler av helga og kjøpe måltider. Vennligst meld deg på til dette også.

Økonomi skal ikke være en hindring for om du/dere deltar, og menigheten vil kunne være med sponse utgiftene om du/dere trenger det. Ta kontakt om du trenger det, eller om du vil være med å sponse noen andre.Det er begrenset med plasser på Orreneset, men som tidligere år er det mulig å ha med bobil eller vogn, eller sove i egen hytte. Vi regner med at weekenden blir full, så det er lurt å melde seg på tidlig. Det er førstemann til mølla.

Her er link til påmeldingsskjema

For nærmere informasjon se arrangementet på Facebook. Vi gleder oss til denne flotte og viktige helga, og håper virkelig at DU vil være med!

Bønn og fasteuke

bønnogfasteuke 2019psd

Bønne og fasteuke Ons 21.8-søn 25.8

Vi starter som vanlig semesteret i Sula Frikirke ved å søke Gud i bønn og faste.

Vi vil lede mennesker til Jesus og forandre Sula med Guds godhet.

Derfor ønsker vi å søke hans ansikt, være i Guds nærhet, be for øya vår, for Ulsteinvik og Ålesund.

Vi vil også anbefale deg å vise at du mener alvor, ved å forsake noe for å søke Gud i bønn. Gjennom å faste fra mat, medier, sosiale medier, trening for eksempel – for å innvie deg til å søke Gud.

Program:

Onsdag, torsdag, fredag blir det halvtimes åpne bønnemøter m/staben kl 0830, 1200, 1500.

Bønnevandringer i lokalsamfunnet & på fjellet onsdag og torsdag kl 20:

Onsdag blir det oppmøte ved skolene i Langevåg, Fiskerstrand, Mauseidvåg og Solevåg. Torsdag blir det oppmøte på Sundsmyra, og vi vil gå bønnevandring på Leirvågfjellet og be for Sula og omegn.

Fredag: Bønn & tilbedelse kl 20

Lørdag: Bønn & tilbedelse kl 22

Vi vil ha kontinuerlig bønnevakter gjennom hele helga, fra fredag kl 20 til søndag kl 11. For å melde deg på en eller flere bønnevakter, følg denne lenken:

Bønnemøter

Bønn1200x400 new

Vi fornyer nå bønnemøtene våre, og håper mange i alle aldre vil være med fremover. Vi legger dem i et tidsrom hvor andre ledersamlinger og møter kan legges i forlengelsen. La oss begynne i bønn til Gud!

Bønnemøtene er noe av pulsslaget i menigheten. De er motorrommet som skaper kraft og fremdrift. Vi vil se mer av Guds rikes nærvær på Sula og omegn!

På bønnemøtene våre fremover vil vi derfor strukturere bønnen slik:

· Lovprisning til Gud

· Stillhet – lytte til Gud

· Vi ber Guds velsignelse over Sula

· Vi ber for menigheten

· Vi ber for utadrettet nybrottsarbeid

Til slutt har vi noen minutter til slutt om noen ønsker forbønn, bønn for sykdom eller det er andre bønneemner.

Vi avslutter med å løfte opp Bro-folkene og be velsignelsen

Bli med du også! Vi møtes i bønnerommet i 2.etg ved kirkesalen.

Bro til tro

bro til tro slider

Sula Frikirke er en åpen menighetsfamilie, hvor alle uansett alder og bakgrunn inviteres til å finne sin plass. Vi har Jesus som forbilde og strekker oss etter å bli lik Ham og gjøre Hans vilje. For oss handler dette nå om to ting:

1) Å la oppdraget hans om å hjelpe mennesker hjem til Gud få større betydning i våre liv og våre prioriteringer som menighet.

2) Å bli en familie som former etterfølgere av Jesus, som igjen former etterfølgere av Jesus.

Vi vil nå lengre ut med de gode nyhetene, og la flere mennesker i vår nærhet erfare Guds godhet. Bro til tro er et fokus som vi ønsker å innarbeide i våre liv, på våre gudstjenester og våre smågrupper. Du kan være en bro til tro for mennesker i din nærhet. På din måte, ut fra slik som Gud har utrustet deg! Det handler om å Be for, bygge Relasjon med og dele Ord om tro med venner og familie som Gud særlig legger oss på hjertet.

Vi har satt «Bro til tro» som overskrift over semesteret, fordi vi ønsker at dette fokuset virkelig skal innarbeides og få sette seg i oss. Vi vil ha en egen taleserie med dette temaet i februar og mars. Den 7. februar vil vi også ha en kveld for alle som er med i smågrupper, hvor vi setter fokus på dette.

Vi vil anbefale boken «Bro til tro» som Gina Gjerme & Siri Kalvatn har skrevet, og ønsker at alle smågruppene leser og jobber med denne boken i løpet av dette semesteret!

Så bli med på en spennende reise i å bli mer ekte, modig og utadvendt! Bli en BRO til tro!