Følg meg

følgmeg2017

Denne høsten vil vi i Sula Frikirke utforske hva det vil si å følge Jesus i 2017. Å følge ham er en vekselvirkning mellom «Kom!» og «Gå!», en invitasjon og en utfordring, et kall og et oppdrag. Kallet kommer først, og det er å komme TIL Jesus, være hos ham, bli preget AV ham. Hvile i hans nåde, bli fylt av Hans kraft. Men sammen med kallet henger også oppdraget. Å gå ut med Jesus, til en verden som trenger at Hans rike bringes nær. Som trenger å smake og kjenne at Herren er god! Som lengter etter å erfare godhet, fred og rettferdighet. Som trenger å høre gode nyheter om Gud som elsker.

Som kirke ønsker vi å leve i denne vekselvirkningen «kom og gå». Som å sykle med to pedaler, slik holder vi balansen og kommer oss fremover. Så bli med oss denne høsten, og utforsk hva det vil si for oss på Sula å leve som Jesu disipler i 2017.