Elsket og sendt

elsket og sendt 1200x400

Elsket og sendt!

Vi i Sula Frikirke vil følge Jesus og være hans disipler/lærlinger. Denne våren vil vi utforske mer av vår identitet: At vi er elsket av Ham. Og at vi er sendt av Ham til verden vi lever i.
Til å hjelpe oss på veien med å utforske dette vil vi lese Lukasevangeliet sammen. Hver gudstjeneste vil vi forkynne ut fra et kapittel i Lukasevangeliet.

Bli med, og les og lev gjerne i teksten i uken i forkant eller etterkant av gudstjenesten.
Og be til Gud om at han må forankre vår identitet og forvandle oss og samfunnet rundt oss med sin kjærlighet.

Velkommen til gudstjeneste hver søndag kl 11 i Sula Frikirke. For deg som tror mye, for deg som tviler, og for deg som vil finne ut mer. VI har søndagsskole for barna opp til konfirmasjonsalder hver gudstjeneste!

Velkommen hjem – til Sula Frikirke