Menighetsweekend 2018

Menighetsweekend2018 homeslider

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å være med på et av høstens store høydepunkt for gammel og ung i og rundt Sula Frikirke: Menighetsweekenden!

Weekenden er på Orreneset leirsted, på Fjellsetra i Sykkylven kommune. Weekenden er for deg som er helt ny i menigheten og for deg som har gått her trofast i alle år. Den er for Ufo-ungdom, for familier, for besteforeldre, single, for deg som tror mye og for deg som ikke tror så mye.

Hjertelig velkomen til å være med på ei flott og viktig fellesskapshelg.

Med oss i år har vi vår nye tilsynsmann, John Arne Gladsø og kona Eva Karin. De er pastorpar i Steinkjær Frikirke, som de plantet for 10 år siden. Før det var de en del av lederskapet i Trondheim Frikirke. John Arne og Eva Karin er joviale, sosiale, varme og jordnære folk, som er glad i Jesus og glad i mennesker. De har et brennende og smittende engasjement for at mennesker skal bli kjent med Jesus.

Det blir ei helg med inspirasjon og påfyll for troen, mye gøy, nye vennskap, dypere vennskap, tur, underholdning, kaffe, god mat og god prat! VI håper du vil være med!

Også i år legger vi opp til at UFO blir med på weekenden og setter sitt preg på den, til glede for oss andre. Siden vi har tilsynsmannen på besøk, fungerer helga også som et tilsynsbesøk, og vi har derfor et lite menighetsmøte mot slutten av weekenden. Så for noen kan det være aktuelt å få med seg dette, samt gudstjeneste og middag på søndag.

Helga koster (inkludert kost og losji):

• Voksen (over 18 år): kr 890 (kr 670 om det er UFO-ungdom som bor sammen med UFO-gjengen)
  • 13-17 år: kr 775 (kr 600 om ungdommen bor sammen med UFO-gjengen)
  • 8-12 år: kr 690
  • 5-7 år: kr 550
  • Maxpris pr familie: kr 3800

De som bor i egen Campingvogn/Bobil får 25% på denne prisen.

Om du ikke kan være med hele helga, men har lyst til å komme inn på dagstur, er du hjertelig velkommen til det. Da gir du beskjed når du vil være der, og betaler for måltidene du er med på. Fint om du/dere kan gjøre dette gjennom påmeldingsskjemaet.

Økonomi skal ikke være en hindring for om du/dere deltar, og menigheten vil kunne være med sponse utgiftene om du/dere trenger det. Ta kontakt med pastor Geir om du trenger det, eller om du/dere vil være med å sponse noen andre.

Merk at det er begrenset med plasser på Orreneset, som i år har noe mindre kapasitet enn tidligere år. Vi regner med at weekenden blir full, så det er lurt å melde seg på tidlig. Det er førstemann til mølla, og venteliste når det er fullt.

Vi gleder oss til denne flotte og viktige helga, og håper virkelig at DU vil være med!

Påmelding til weekenden skjer gjennom dette skjemaet:

Promofilm: