Menighetsweekend

Menighetsweekend2019

Menighetsweekend Orreneset 11-13. oktober

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å være med på et av høstens store høydepunkt for gammel og ung i og rundt Sula Frikirke: Menighetsweekenden!Weekenden er på Orreneset leirsted, på Fjellsetra i Sykkylven kommune. Weekenden er for deg som er helt ny i menigheten og for deg som har gått her trofast i alle år. Den er for Ufo-ungdom, for familier, for besteforeldre, single, for deg som tror mye og for deg som ikke tror så mye.
Hjertelig velkommen til å være med på ei flott og viktig fellesskapshelg.

Det blir ei helg med inspirasjon og påfyll for troen, mye gøy, nye vennskap, dypere vennskap, tur, underholdning, kaffe, god mat og god prat! VI håper du vil være med!Også i år legger vi opp til at UFO blir med på weekenden og setter sitt preg på den, til glede for oss andre. Det er også mulig å komme inn på dagen de andre dagene. Bruk påmeldingen da også.

Priser:

Voksne: kr 960

13-17 år: 810 (Ufo-ungdom i sovesal: kr 610)

5-12 år: kr 720

0-4 år gratis

Maxpris familie kr 4400.

Bor i egen campingvogn/bobil/hytte: 25% rabatt

Det er anledning til å være med deler av helga og kjøpe måltider. Vennligst meld deg på til dette også.

Økonomi skal ikke være en hindring for om du/dere deltar, og menigheten vil kunne være med sponse utgiftene om du/dere trenger det. Ta kontakt om du trenger det, eller om du vil være med å sponse noen andre.Det er begrenset med plasser på Orreneset, men som tidligere år er det mulig å ha med bobil eller vogn, eller sove i egen hytte. Vi regner med at weekenden blir full, så det er lurt å melde seg på tidlig. Det er førstemann til mølla.

Her er link til påmeldingsskjema

For nærmere informasjon se arrangementet på Facebook. Vi gleder oss til denne flotte og viktige helga, og håper virkelig at DU vil være med!