Utleige

Lydanlegg 1.500,- 1.050,-
Lydtekniker 1.500,- 1.500,-

Vask:

Leietaker skal sørge for at alle leide lokaler, inklusive toalett og foaje, blir tilbakelevert ryddet og vasket. Vask skal utføres i henhold til vaskeanvisning. Vaskeanvisning ligger vedlagt kontrakt.

Betaling:

Faktura sendes ut etterskuddsvis av leien. Forfall er på 14 dager. Ved forfalt faktura gjelder vanlige regler for påminnelse / purring.

• Kirken leies ut under forutsetning at arrangementet ikke er i strid med menighetens og kirkesamfunnets arbeid og mål.
  • Det er ikke tillatt å bringe utstyr fra kirken ut av kirken.
  • Foregår utleie på samme tidspunkt som annet arrangement foregår i kirken, skal det vises tilbørlig hensyn til dette.
  • Utleienøkkel utleveres etter avtale med utleieansvarlig. Utleieansvarlig og leietaker skal ha en gjennomgang av brann- og rømningsrutiner ved overlevering av nøkkel.
  • I leien inngår bruk av en mikrofon. Utover det kommer leie av lydanlegg og eventuelt lydtekniker i tillegg. Projektor brukes kostnadsfritt. Leietaker besørger datamaskin selv.
  • Flagg-heising /senking utføres av leietaker. Vi ber leietaker forholde seg til norske lover for flaggheising.

Last ned leiekontrakt | Utelievilkår | Vaskeinstruks leie

For å avtale tid ta kontakt med Martin Nøstrud tlf: 456 88 015, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.