Bli giver

Dersom du ønsker å gi en gave til Sula Frikirke, kan du gjøre det på følgende måter

På våre Gudstjenester kan du gi kontant, med kort eller på Vipps.

Fast avtale/overføring til konto

• Sett opp fast avtalegiro, det vil være det enkleste å administrere for menigheten. På denne siden vil det komme skjema du kan sette opp avtalegiro eller endre et beløp du allerede gir idag. Med avtalegiro får du også skattefradrag for gaven.
  • Du kan overføre en enkeltgave til vår konto: 3910.43.22321. Merk gaven med personnr om du ønsker skattefradrag.

Du kan få skattefradrag for gavene dine

• Det er mulig å få skattefradrag på inntil kr 50.000,- hvert år for gaver til frivillige organisasjoner. Dette gjelder dersom du er skatteyter. Skatten din reduseres med ca 23 % av gavebeløp opp til kr 50.000 (= spart skatt kr 11.500,-).
  • For å få fradrag må gaven være registrert på Sula Frikirke sin konto innen 31. desember.
 Gaven må ha vært på minimum kr. 500,- og personnr må ha blitt registreret på gaven. Kontant, kort eller gaver gitt med Vipps kan ikke registreres for skattefradrag.