Huskirker

Sammen med Gudstjenesten er huskirkene vårt hovedfellesskap. Bibelen sier at vi er Guds familie, og i huskirkene lever vi livet sammen som familie. Vi møtes regelmessig (hver eller annenhver uke) i et hjem. Her spiser vi sammen, deler livets gleder og utfordringer, støtter og styrker hverandre, leser Bibelen sammen, lovpriser Gud og ber sammen og for hverandre. I huskirkene ønsker vi også å ta del i oppdraget med å lede mennesker til Jesus og forandre Sula med Guds godhet. Derfor har hver huskirke en utadrettet tjeneste for å velsigne lokalsamfunnet.
Om du ønsker å være med i Sula Frikirke, bli kjent med folk, komme på innsida, vokse i troen og etterfølgelsen av Jesus – så anbefaler vi deg å være med i en huskirke. Alle våre huskirker er åpne for nye.

Ønsker du å være med i en huskirke, eller har spørsmål? Kontakt sektorleder for Huskirker, Marius Hammer på mariushammer@hotmail.com