Bibelleseplan april - juni 2020

15.04.2020

Vi leser Bibelen sammen i denne tida for å holde SAMMEN og for å holde oss nær til Gud. Derfor vil vi anbefale alle å lese Bibelen sammen med oss som kirke i denne tida, selv om du kanskje ellers benytter en annen Bibelleseplan. Både samtaler i online småfellesskap og forkynnelse på gudstjenester og Hjemmekirke vil ta utgangspunkt i hva Gud taler til oss ut fra disse tekstene. Så vi vil anbefale alle å lese Bibelen sammen med oss! 

Er det er en dag du går glipp av, så hopper du heller over det du har gått glipp av og går rett til dagens tekst. Vil du ha en «kortere» leseplan kan du bare lese NT-tekstene eller familietekstene. Det viktigste er at vi søker Gud i Hans Ord. Ha gjerne en liten notatbok som du kan notere ned ord som møtte deg, eller noe du opplever at Gud taler til deg i det du leser. Bruk gjerne litt tid til å være stille for Herren etterpå, i refleksjon over tekstene, lyttende til hva han har å si deg. 

Så: last ned Bibelleseplanen her. Pastorene vil også med ujevne mellomrom gi input knyttet til Bibellesingen på våre interne Facebookgruppe.  

Du finner bibellesplanen her: 
Farge
Sort/Hvit

For å lære mer om bøkene og temaene vi leser, for oversikt og forklaring, så vil vi sterkt anbefale å se filmene til «The Bible project» sine filmer (Disse filmene er kun på engelsk). De finner du her: 

Romerbrevet 1-4 og Romerbrevet 5- 16 

1 Mosebok 1-11 & 1 Mosebok 12- 50 

Apostlenes gjerninger 1-12 & Apostlenes gjerninger 13-28 

Salmene 

Efeserbrevet 

1. Korinterbrev

Powered by Cornerstone