God sommer!!

01.07.2020

Vi i Sula Frikirke vil ønske deg en god og frodig sommer! Vi har sommerferie nå i juli, men vil anbefale deg følgende før vi er sammen igjen i august:

• Bruk tid, se/hør og jobb deg gjennom hver vane i serien «Bli i meg» - du finner den her
  • Hør igjennom taler og podcaster fra menigheten fra vårsemesteret som du ikke har fått med deg enda.
  • Les Bibelen sammen med menigheten i sommer – bruk bibelleseplanen vår. Her finner du bibelleseplanen Med planen følger også en nyttig app du kan laste ned på telefonen din, der kan du både lese og høre bibeltekstene, samt lese enkle kommentarer fra Nicky Gumbel. Du finner den her: Bible in one year.

VI er tilbake med online sommergudstjeneste 2. august. Det blir kveldsgudstjeneste med Jan Løkkeborg i kirka søndag 9. august kl 18. Ordinære gudstjenester med søndagsskole starter 16. august kl 11.

Ta en titt på vår sommerhilsen med litt info under!

Riktig god sommer!