Vi møtes til Gudstjeneste i kirka 7.mars

03.03.2021
Vi gjør nye tiltak for å gjøre det trygt

Vi gleder oss over at det har åpnet opp for Gudstjenester med inntil 100 deltakere. Dette gjør at vi endelig kan møtes fysisk til Gudstjeneste søndag 7.mars. Det er ønskelig at deltakere melder seg på via checkin på forhånd for å unngå kødannelser i døren. Følg link nederst i saken. Registrering er mulig å gjøre i døren dersom du ikke får det til. Av smittevernhensyn er det delt inn i to arrangement med separate soner og innganger, husk og overhold sperrene i kirkebygget! Alle som skal delta må registrere seg, også voksne som skal være med barn på søndagsskolen. 

Egne innganger:
- Gudstjeneste og Tweens: Bruk inngangen på Nord-siden av kirkebygget (ved heisen). Deltagere på Gudstjenesten vil bli vist til plasser tilpasset hvor mange dere er som kommer sammen. 
- Søndagsskole 3-5 år: Bruk hovedinngangen 
- Søndagsskole 1.-4.klasse: Bruk inngangen på Sør-siden av kirkebyggen (fra terrassen) 

Pastor Geir skal tale på Gudstjenesten fra Markus 10,46-52 om "Den blinde Bartimeus". Denne søndagen vil 50% av takkeofferet gå til et prosjekt utsendinger i firkirken har i Japan i Nagoya. De har leid et hus som skal bli brukt som bønnesenter og disippeltrening. 

Husk:
- Hold deg hjemme om du har symptomer på Covid-19 eller er i karantene
- Hold minst 1 meter avstand (unntak barn på søndagsskole/tweens)
- Hold god håndhygiene
- Unngå kødannelse ved ankomst og avgang 
- Du er veldig velkommen til Sula Frikirke!

Påmelding til Gudtjeneste og Tweens

Påmelding til søndagsskole 

Velkommen til Gudstjeneste og tweens i Sula Frikirke!

 

Powered by Cornerstone