Apologetikk-kveld

Apologetikk-kveld

08.11.2023
Laget og Støperiet i Ålesund har gått sammen om å arrangere Apologetikk-kvelder i Ålesund Frikirke.

Denne høsten skal vi starte opp med et spennende konsept som heter «apologetikk-kvelder» i Ålesund. Dette er et konsept som Laget NKSS sparket i gang for noen år siden i Oslo, og som nå har ekspandert til andre regioner i Norge, slik som Oslo, Kristiansand, Trondheim og Bergen. Joakim Solbakken er lederen ikomiteen for apologetikk-kveldene, og dette er et arrangement som blir arrangert i Ålesund frikirke tre ganger denne høsten 2023, og 5 ganger våren 2024, hvor vi inviterer dyktige kommunikatorer som skal snakkeom forskjellige temaer tilknyttet trosforsvar (apologetikk). 

Info om apologetikk-kvelder i Ålesund:

«Om du er troende eller tvilende, regner deg som kristen, ateist eller noe helt annet, er du varmt velkommen til å utforske en rekke vanskelige, men viktige spørsmål om Gud, livet, Jesus og verden.Gjennom tre spennende samlinger i Ålesund frikirke, kommer vi til å ta opp vanskelige og utfordrende spørsmål knyttet til troen, livet og Bibelen. Ved hjelp av dyktige talere vil du bli utrustet til å være tryggi egen tro og til å ta de vanskelige tros-samtalene.

Hver samling har 45 min undervisning om et valgt tema og en 30 min Q&A, hvor alle spørsmål er velkomne. I tillegg til alt dette vil det bli servert kveldsmat hvor det er gode muligheter for å sosialisere og å snakke om dagens tema. Du er velkommen uansett alder og vi tror apologetikk-kveldene kan passe for alt fra videregående elever til pensjonister."

 

Høst-samlinger:

25. september: Uten Gud er alt tillat!
Taler: Espen Ottosen

UTSATT
23. oktober: Hva i hel***e er fortapelse?

Taler: Jon Romuld Håversen

27.november: Er det plass for Gud i en vitenskapelig verden?
Taler: Daniel Joachim Kleiven

 

 

Powered by Cornerstone