Podcast/Geir Langen - Stille #5 - Hviledag & sabbat

Geir Langen - Stille #5 - Hviledag & sabbat

27.09.2020
For Jesus var sabbaten, hviledagen en helt essensiell del av livet. Dagen for å stoppe opp, hvile, glede seg og tilbe var en ukentlig høytid.

Hjelp og tips til hvordan du kan komme i gang med hviledag og sabbatsdøgn kan du laste ned her

 

Sliten, stressa – alltid litt mer du skulle ha gjort enn hva du har tid og energi til? Trenger vi egentlig å leve sånn? Vi vil invitere deg til å bli med oss på en oppdagelsesferd inn i Jesu gode nyheter.

For Jesus er gode nyheter for alle mennesker, han som kom for å gi oss liv og overflod. Han som sier «Kom til meg dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile for deres sjeler». Han er det som inviterer oss til å følge ham og lære av ham. Han kaller oss til å gå sammen med ham i tospann, for å lære av ham. For hans åk er godt og hans byrde er lett.

Kan det være at når vi følger Jesus, så vil han lede oss til et liv med mindre stress, lavere skuldre og mer overskudd? Mer til stede i eget liv og for andre. Mer var for Åndens stemme og egne og andres behov?

Vi vil se hvordan Jesus levde, hans rutiner, vaner og praksiser - for at vi kan lære og leve som ham. Jesus vil lede oss til livets kilder – vi vil smake og oppdage mer av det denne høsten.

 

(Serien «Stille» er utarbeidet med bakgrunn i boka «The ruthless elimination of hurry», av John Mark Comer)

Powered by Cornerstone