Barne- og familiearbeid

0-3 år: Lekerom ved hovedsal
3-5 år: Søndagsskolerom i kirkekjelleren
1.-4. Klasse: Sal i kirkekjelleren
Tweens er fra 5. – 8. Klasse og møtes på tweensrommet i 3. etg (følg trappene ved siden av heisen). Vi møtes under gudstjenesten, søndager klokka. 11.00. På samlingene deler vi tro og blir bedre kjent med Jesus. Vi gjør også kjekke ting sammen; spiller spill, prater og har ulike aktiviteter både inne og ute.

Søndagsskolelederne tar seg av barna under samlingene, så foreldrene kan være tilstede på gudstjenesten.

Vi har også Gjeng, som er smågrupper for tweens. Da møtes vi noen fredagskvelder hjemme hos hverandre hvor vi spiser, har det sosialt og blir bedre kjent med Jesus.

Har du spørsmål om søndagsskolen, kontakt Margrete Digernes. Tlf: 924 10 382. E- post: margrete@sulafrikirke.no

Har du spørsmål rundt tweens og gjeng, kontakt Rannveig Hammer. Tlf: 938 38 129. E-post: rannveig@sulafrikirke.no

Barne- og familiearbeid

Baluba

Barnekor for barn i alderen ca. 3-7 år. Øver hver torsdag fra 17.30 - 18.30 i hovedsalen på kirken.

For spørsmål, kontakt leder Inger Karin Eikrem. Tlf: 975 29 386.
eikremik@online.no

Junior

Fritidsklubb for 5.-7. Klasse. Hver torsdag kl. 19.30 - 21.00 i kirkekjelleren. Kiosk, andakt, spill og sosialt.

Leder for junior er Magnus Erdal. Tlf: 982 16 850. E-post: magnus.erdal@gmail.com