Lederskap

Staben i Sula Frikirke

Staben leder menighetens arbeid, og består av:

Hovedpastor
Geir Langen

Geir er 47 år, og har vært pastor hos oss siden 2010. Han er utdannet teolog og prest.
Geir er glad i Jesus, i fotball, i å jogge i marka og i å bestige nye fjelltopper!
Dette skoleåret jobber han 70% som hovedpastor i Sula Frikirke og 30% på Frikrikens Hovedkontor.
geir@sulafrikirke.no

Administrasjonsleder
Marie Molvær Nornes

Marie er 30 år gammel, og hadde et vikariat i administrasjon, før hun ble fast ansatt i august 2021. Marie er glad i frisk luft, er tobarnsmor til to prinsesser, en sosial introvert som er glad i mennesker og en god prat. Hun finner organisering og lister tilfredsstillendes!
Arbeider 30% som administrasjonsleder i Sula Frikirke, 20% i en prosjektstilling med barn/ungdom og familier, og 10% i Ålesund Frikirke
Epost: marie@sulafrikirke.no

Menighetsarbeider, fokus på ungdom
Eivind Lovund

Eivind Lovund er 30 år og ble ansatt i en 40% stilling som menighetsarbeider med fokus på ungdom i august 2021. De siste seks årene har han jobbet med Ungdom i Oppdrag i Orlando Florida. Han er en utadvendt optimist med lidenskap for disippelskap, grafisk design og metal musikk. Han er en mann med mange gode idéer og driv.
Tlf: 46114503
Epost: elovund@sulafrikirke.no

Vikar som menighetsarbeider, fokus på barn og barnefamilier
Margrete Digernes

Margrete er 38 år. Margrete elsker å jobbe med barn! Hun er kreativ og har et smittende godt humør.
Hun har jobbet som frivillig stab i tre år(!), og vikarierer nå for Rannveig Hammer ut året 2022, i 40% stilling
margrete@sulafrikirke.no

Vikar som menighetsarbeider, fokus på barn
Inger Karin Fagerhol Eikrem

Inger Karin er 43 år. Hun er barnehagelærer, jobber i barnehage, og elsker å være sammen med barn! Hun ønsker alle skal få muligheten til å bli kjent med Jesus. Hun har vært Primus motor for barnekoret Baluba i mange år, og vil nå vikariere i 20% ut året 2022 for Rannveig Hammer, med fokus på Søndagsskolen.
Tlf:975 29 386
Epost: ingerkarin@sulafrikirke.no

Barne- og familiepastor
Rannveig Hammer - Har permisjon ut året 2022

Rannveig er 41 år, og startet hos oss først som frivillig stab og ble ansatt som barne- og familieleder i 2018. Hun er utdannet allmennlærer. Rannveig har et stort hjerte for andre mennesker, elsker å gå rundt og synge, og leser gjerne en god bok.
70% som Barne- og familiepastor.
rannveig@sulafrikirke.no

Pastor Ulsteinvik 40%
Eivind Landro

Eivind er 38 år og jobber som pastor i Ulsteinvik Frikyrkje, et menighetsplatingsprosjekt under ledelse av Sula Frikirke. I tillegg jobber Eivind 50% som menighetskonsulent på Frikirkens Hovedkontor. Eivind er glad i god humor (stabens mest rungende latter), liker å se på fotball og en bra film. Han studerer også deltid på Ansgar teologiske høyskole.
eivind@sulafrikirke.no

Menighetsarbeider Ålesund 20%
Kai-Even Bjørdal

Kai-Even er 57 år. Han har tidligere vært misjonær for Normisjon i Mali, og har jobbet som pastor på Emblem Bedehusforsamling i flere år. Samtidig som han jobber som Menighetsarbeider med pastoral funksjon i Ålesund Frikirke, er Kai-Even bussjåfør, motorsyklist og familiefar. En mann av et stor hjerte og en lengsel for Gud!
Mail: kaievenbjordal@gmail.com

Eldsteråd

Eldsterådet er menighetens åndelige lederskap og styre. Eldsterådet har det overordnede ansvaret for menigheten. Diakonene møter også jevling med eldsterådet.

Leder for eldsteråd er Jan Peter Mork Tlf: 907 49 815. E-post: jpmork@hotmail.com. Øvrige eldste er Bertil Salen (bertil_salen@hotmail.com, tlf 91113244), Vegard Ingebrigtsen (vegard.ingebrigtsen@gmail.com, tlf: 48101632) Henrik Vadseth (henrik.vadseth@gmail.com, tlf: 99748937) og pastor Geir Langen (geir@sulafrikirke.no, tlf: 91841377). Janne-Grete Havnegjerde ikke ordinert medlem av eldsterådet (utvidet eldsteråd) og har kontaktinfo (femhav@yahoo.no, mob: 93216280). Barne og familiepastor Rannveig er også en del av eldsterådet, og deltar i eldsterådets møter ved behov. (rannveig@sulafrikirke.no, tlf 93838129)

Diakonat

Diakonatet er ansvarlig for støttefunksjonene våre, økonomi, bygg, drift og PR.
Diakon med ansvar for bygg: Ole Petter Alnes. Tlf: 924 96 894. E-post:
ole.petter@zenithelektro.no
Diakon med ansvar for økonomi/regnskapsfører: Mariann Molvær. Tlf: 976 63 005. E-post: regnskap@sulafrikirke.no