Smågrupper

Ressurser: 

Samtaleopplegg til talene og familiegruppe-samlinger finner du her

Ønsker du å være med i en smågruppe, eller har spørsmål? Send e-post til post@sulafrikirke.no, eller fyll ut skjemaet HER

Hva er en smågruppe:

Vi ønsker å være en åpen og inkluderende menighet. Og i smågruppene kan vi komme sammen å dele liv, tro og be sammen. Gjennom smågrupper blir vi også bedre kjent med noen av de som går i menigheten og vi kan bygge relasjoner på et mer personlig plan- som vi kan glede oss over når vi møtes på gudstjenesten og til kirkekaffien.

Sammen med Gudstjenesten er smågruppene vårt hovedfellesskap. Bibelen sier at vi er Guds familie, og i smågruppene lever vi livet sammen som familie. Vi møtes regelmessig (hver eller annenhver uke) i et hjem. Her spiser vi sammen, deler livets gleder og utfordringer, støtter og styrker hverandre, leser Bibelen sammen, lovpriser Gud og ber sammen og for hverandre.

I smågruppene ønsker vi også å ta del i oppdraget med å lede mennesker til Jesus og forandre vår verden med Guds godhet. Derfor ønsker vi at smågruppene har et fokus for å velsigne lokalsamfunnet. Det kan gjøres på mange ulike måter, f.eks at de er med på Frimat, Hjerte for Sula, gjøre noe godt for nabolaget eller klassen til barna. 

Vi har ulike typer smågrupper og tror det er viktig for at det skal være mulig for alle å finne sin plass. Vi har blandetgruppe, seniorgrupper, damegrupper, mannegrupper og familiegrupper. Bli med du og! Har dere spørsmål til opplegget/ressursene eller trenger hjelp til å komme igang, ta gjerne kontakt på post@sulafrikirke.no

Powered by Cornerstone