Ungdom

Konfirmant

Er du konfirmant skoleåret 2024/2025? Ønsker du et år som er meningsfylt, hvor du bygger gode vennskap og får vokse i troen på Jesus? Da er du hjertlig velkommen til å konfirmere deg hos oss i Sula Frikirke!

Vi ønsker å ha et konfirmasjonstilbud på konfirmantens premisser! Dette gjør vi gjennom konfirmantopplegget "Smak og se", som har som mål at du som konfirmant skal bli kjent med Gud og gi deg et sant bilde av troen på Jesus og livet som etterfølger av han. Vi kommer til å bruke masse tid sammen i lek, rundt lunsjbordet og i noen helger gjennom året.

Håper du vil konfirmere deg hos oss!

LES MER HER

Ungdom

UFO

Ungdomsforeningen møtes hver lørdag kl 20.30. Vi har kveldsmøte, kiosk og mye sosialt! Ungdomsforeningen er en flott vennegjeng vi håper DU vil være en del av! Ta turen innom på lørdager i kirkekjelleren. UFO reiser også årlig på weekend og på ungdomsfestivalen Impuls. 
Besøk oss på facebook eller instagram

Eivind Lovund er ansatt som menighetsarbeider med fokus på ungdommene. Du kan kontakte han på elovund@sulafrikirke.no / 46114503

 

Ungdomsgruppe / Smågruppe

Vi har jentegrupper og guttegrupper. Her møtes man i mindre grupper hvor man kan stille spørsmål, lese bibelen sammen og snakket om livet. Dette er trygge og gode grupper som passer for dem som ønsker et fellesskap med Jesus i sentrum. Ta kontakt på post@sulafrikirke.no, eller med Eivind Lovund

Ungdom

 

Powered by Cornerstone