Ungdom

UFO

Ungdomsforeningen møtes hver lørdag kl 20.30. Vi har kveldsmøte, kiosk og mye sosialt! Ungdomsforeningen er en flott vennegjeng vi håper DU vil være en del av! Ta turen innom på lørdager i kirkekjelleren. UFO reiser også årlig på weekend og på ungdomsfestivalen Impuls. 
Besøk oss på
facebook eller instagram

UFO-Weekend

9.-11. september reiser vi på UFO-weekend! Dette er en fantastisk helg hvor nye vennskap bli skapt, gode relasjoner kan bygges. Vi har leker, underholdning, møter og mye gøy! 
Weekend skal være på Ålesund Frikirke sin speiderhytte på Ørskogfjellet. Det er voksne ledere med, både kvinner og menn. Med tanke på hvor mange voksne som er med, har vi også et tak på hvor mange ungdommer som kan være med for at det skal være forsvarlig - så her gjelder første mann til mølla-prinsippet! 
Oppmøte: Sula Frikirke fredag 9.september kl.18:45
Pris: Kr.400. Vipps, kort, eller nøyaktig kontanter 

Vi ordner transport med privatbiler, så om noen foreldre har mulighet til å kjøre så blir vi veldig glade for det! Gi beskjed til Eivind Lovund om dette er noe du som forelder har mulighet til.

PAKKELISTE:
- Alle må ha med seg ett brød (De som har en form for allergi må ta med et brød/annet som de tåler å spise)
- Alle må ha med seg ett pålegg
- Nok klesskift for hele helgen
- Klær til å være ute
- Toalettsaker
- Sovepose og laken
- Håndkle
- Bibel
- Gode sko
- Tjukke sokker eller innesko som en kan ha på inne

Hjemmreise blir på søndag mellom kl 13.00 - 14.00. Dersom det er noen som må hjem tidligere på søndagen så kan prøve å ordne det, men da må du gi beskjed til Eivind Lovund
Ved påmelding kommer mer informasjon på e-post. F.eks navn og nummer på alle voksenledere etc

Program finner du her

Påmelding kan du gjøre her

Kontaktinformasjon Eivind Lovund: elovund@sulafrikirke.no / 46114503

Konfirmant

Det er ikke for sent å melde seg på konfirmantopplegget i Sula Frikirke. Du trenger ikke være medlem her for å følge vårt konfirmantopplegg. Det er veldig bra, og vektlegger relasjonsbygging og det å bli en del av ungdomsarbeidet vårt. Alle er hjertelig velkomne til å være med på konfimantopplegget vårt! Du kan lese mer om konfirmantopplegget vårt HER

Turid og Olav Salen er sektorledere for ungdom, og kan nås på turidsalen@gmail.com / 92635515 og olav.salen@gmail.com / 92027109.
Eivind Lovund er ansatt som menighetsarbeider med fokus på ungdommene. Du kan kontakte han på elovund@sulafrikirke.no / 
46114503

 

Powered by Cornerstone