Smågrupper

Ønsker du å være med i en smågruppe, eller har spørsmål? Send e-post til post@sulafrikirke.no, eller fyll ut skjemaet HER

Sammen med Gudstjenesten er smågruppene vårt hovedfellesskap. Bibelen sier at vi er Guds familie, og i smågruppene lever vi livet sammen som familie. Vi møtes regelmessig (hver eller annenhver uke) i et hjem. Her spiser vi sammen, deler livets gleder og utfordringer, støtter og styrker hverandre, leser Bibelen sammen, lovpriser Gud og ber sammen og for hverandre.

I smågruppene ønsker vi også å ta del i oppdraget med å lede mennesker til Jesus og forandre Sula med Guds godhet. Derfor ønsker vi at smågruppene har et fokus for å velsigne lokalsamfunnet. Det kan gjøres på mange ulike måter, f.eks at de er med på Frimat, Hjerte for Sula, gjøre noe godt for nabolaget eller klassen til barna. 
 

Om du ønsker å være med i Sula Frikirke, bli kjent med folk, komme på innsida, vokse i troen og etterfølgelsen av Jesus – så anbefaler vi deg å være med i en smågruppe. Vi ønsker at alle våre smågrupper skal ha rom for å utvide. 

Vi har blandetgruppe, seniorgrupper, damegrupper, mannegrupper og familiegrupper. Bli med du og!

 

Powered by Cornerstone