Tilsynsbesøk & menighetsmøte 20-24. oktober

08.10.2021
Tilsynsmann Lars Øystein Folkedal kommer på ordinært tilsynsbesøk. Det er mulig å avtale samtale med han lørdag 23.okt.

Vårt kirkesamfunn har en ordning med tilsynsbesøk hvert tredje år. Nå er tiden kommet hvor vi får besøk av tilsynsmannen for at han kan følge opp menigheten vår.
I den anledning blir det menighetsmøte søndag 24.oktober kl.13:30, i forlengelse av gudstjeneste og kirkekaffe. Møtet blir i kirkesalen i 2.etg.
Menighetsmøtet er for medlemmer i menigheten, men også andre som er glade i menigheten og interesserte er velkommen til å delta.
Lars Øystein er tilgjengelig for samtale med medlemmer i løpet av lørdagen kl.11-13 på Søndagsskolerommet i 1.etg.
Han kan også treffes på tlf: 97038419 eller på e-post lars.folkedal@frikirken.no.

Vær i bønn for menigheten og menighetsmøtet!