Vi søker ungdomspastor/ungdomsarbeider i ett års vikariat

01.05.2020
Da vår Ungdomspastor Eivind skal ha et års permisjon, søker Sula Frikirke ungdomspastor/ungdomsarbeider i ett års vikariat i inntil 50% stilling, med mulighet for fast ansettelse

Primære arbeidsoppgaver vil være (avhengig av stillingsstørrelse)

• Lede menighetens ungdomsarbeid sammen med sektorleder ungdom og styret i ungdomsforeningen
  • Disippelgjøre ungdom – lede ungdom til Jesus og hjelpe dem å vokse mer lik Ham, primært gjennom huskirker/disippelgrupper
  • Lederoppfølging og ledertrening
  • Konfirmantundervisning

Vi ser etter deg som

• Er glad i Jesus og glad i ungdommer
  • Har gode relasjonelle ferdigheter
  • Har et brennende ønske om å lede mennesker til Jesus og gjøre disipler
  • Har gode lederegenskaper

Vikariatet går fram til 31.07.2021, med mulighet for fast ansettelse. Det er også mulighet for å kunne kombinere med andre stillinger i Frikirken i regionen, og vi vil legge til rette slik at stillingen vil fungere godt sammen med annen jobb eller studier.

Ved spørsmål kontakt pastor Geir Langen på geir@sulafrikirke.no / 91841377. Søknaden sendes geir@sulafrikirke.no. Søknaden skal inneholde 2 referanser, og gjerne en CV.

Søknadsfrist 25. mai 2020. Tiltredelse 15.08, eller etter avtale.

Se stillingsannonse for fullstendig utlysningstekst

Den Evangelisk Lutherske Frikirke (Frikirken) er et kirkesamfunn med omkring 21500 medlemmer fordelt på 83 menigheter over hele landet. Sula Frikirke er en aktiv og voksende flergenerasjonsmenighet med i overkant av 400 medlemmer og visjonen «Vi vil lede mennesker til Jesus og forandre Sula med Guds godhet». Menigheten har pastor i full stilling, Barne- og familiepastor i 50% stilling, Administrasjonsleder i 20% og Ungdomspastor i 50% stilling. Menigheten har også nært samarbeid med Ulsteinvik Frikirke, og pastoren der er en del av stabsfellesskapet i Sula.

Kommende