SAMMEN - læringsfellesskap for foreldre - Tirsdag 1.november

SAMMEN - læringsfellesskap for foreldre - Tirsdag 1.november

13.09.2022
SAMMEN er for foreldre som ønsker å leve ut og dele tro med sine barn. Har du barn mellom 0-18 år? Dette er noe for dere! Neste samling er 1.november. Les mer og meld dere på her!

SAMMEN er for deg som har barn, tweens eller tenåringer og som ønsker hjelp til å være gode trosformidlere. 

Gjennom læringsfellesskapet SAMMEN ønsker vi å gi hverandre støtte og gode verktøy som vil hjelpe oss som foreldre til å leve ut troen hjemme. Gjennom undervisning, oppgaver og samtaler vil dere hver samling selv bestemme noen enkle, praktiske steg som dere ønsker å leve ut til neste gang vi møtes.  Vi kaller dette for SAMMEN, fordi dette er noe vi vil gjøre både SAMMEN som foreldre og SAMMEN med andre foreldre.

SAMMEN går over fem samlinger gjennom et helt år. Det er gratis å delta, bortsett fra den siste samlingen som er et samlivskurs. Alle fem samlingene bygger på hverandre, men dere kan når som helst bli med, og vi anbefaler at dere gjennomfører alle fem kveldene. Bortsett fra samlivskurset, så vil samlingene være på onsdager fra kl. 19.30 – 21.45. 

Temaer vi vil arbeide med er:

1. Ta først på din egen maske

Hvordan holder vi liv i vår egen relasjon og kjærlighet til Gud?

2. Kjemp for relasjonen

En av årsakene til at foreldre har den største innflytelsen på et barns tro, er nærheten i relasjon. Men hvordan ser det ut å kjempe for relasjonen til våre barn midt i hverdagskaoset av middagslaging, klesvask og fotballtreninger?

3. It takes a village

Heldigvis var vi som foreldre aldri ment å skulle stå alene med ansvaret om å hjelpe barna til tro på Jesus. Hvordan kan vi som foreldre være intensjonelle med hvilke andre voksne barna våre har rundt seg? Og hvordan kan vi som kirke og familier stå sammen?

4. Ha målet for øyet

Når vi har klart for oss hvor vi vil og hva målet vårt er lenger fremme, vil det hjelpe oss til å prioritere og ta gode valg for oss som familie her og nå. Men hva er egentlig målet?

5. Service på samlivet

Noe av det viktigste vi kan gi barna våre er å investere i service og vedlikehold av vår egen relasjon med hverandre. Derfor vil et samlivskurs være en del av læringsfellesskapet SAMMEN.

 

Har du spørsmål eller vil melde deg på? Ta kontakt med pastor Geir:
geir@sulafrikirke.no

 

Powered by Cornerstone