Vi re-starter smågruppene!

30.06.2021
Store ting skjer i små grupper! Bli med du og!

Denne høsten relanserer vi smågruppene våre, eller huskirker som vi også kaller dem. For det er det de er. Det store kirkefellesskapet deler seg i mindre enheter og har kirke hjemme hos hverandre. Deler måltid, deler nattverd, deler liv, deler Guds ord. Ber sammen for øya, for venner og familie, for hverandre. Tilber Gud sammen. Sammen vil også smågruppene våre gå ut og forandre Sula med Guds godhet. Leve sammen som Jesusetterfølgere i hverdagen.

Etter lang tid i isolasjon er det tid for å gjenvinne fellesskapet. Komme sammen. Gi seg til hverandre. Leve livet sammen! Så bli med du og!   Registrer deg her om du ønsker å være med, ønsker å starte ei gruppe, eller om dere har ei eksisterende gruppe