Satsing i ungdomsarbeidet

30.06.2021
Fra høsten har vi to herlige karer ansatt med fokus på ungdom

Menighetsmøtet 13. juni uttrykte tydelig at menigheten fortsatt ønsket sterk satsing på ungdom fremover. Nå har ting lagt seg godt til rette, og vi ansetter nå både Eivind Lovund og Roald Flem inn mot ungdomsarbeidet vårt kommende skoleår.

Eivind Lovund har mange av dere sett før- men det er nok veldig lenge siden! På grunn av formaliteter måtte han dra hjem til Norge for en periode etter å ha vært i Orlando i Ungdom i Oppdrag i hele seks år! Fra august i år blir han ansatt som menighetsarbeider, med fokus på ungdommer. Dette er vi veldig glade for, og en god nyhet, ungdommene er viktige for denne menigheten. Roald Flem har allerede jobbet et år med ungdomsarbeidet vårt, og fortsetter et år til! Det er vi utrolig takknemlige for. Vær med å be for Eivind og Roald, og ungdommene våre!