Påsketips for familier med Tweens

Påsketips for familier med Tweens

22.03.2023

Påskeevangeliet er så stort!! Tenk at Jesus døde for min og din skyld!! For at vi skal få evig liv- det er jo HELT fantastiske nyheter!!!! Og husk at påska handler om så mye mer enn fortvilelse, sorg og korsfestelse. Den handler om oppstandelse, evig liv og nåde gitt til oss. Det setter gleden over oppstandelsen i et enda større lys!!!

Vi har samlet sammen noen forskjellige nettsteder der dere kan finne opplegg til å gjennomføre påskesamlinger sammen med barna deres. Husk på hvilken stor påvirkning dere har med tanke på å påvirke barna deres sin tro. Det at barna ser og opplever at påskebudskapet betyr mye for foreldrene, gjør det mer troverdig og ekte også for barna.

Formingsaktiviteter:
Det finnes mange gode formingsaktiviteter en kan gjøre sammen med barna. Et tips kan være å søke opp "easter craft for kids christian" på pinterest på. Jeg nevner kort noen forslag under her, gå gjerne inn på pinterest for å se fremgangsmåte eller finne andre tips.

  • Lage påskebingo med bilder/tegninger fra påsken
  • Tegne/male/lime kors
  • Lage en grav som kan åpne seg av papp-tallerken
  • Det finnes også masse tips til påskepynt en kan lage sammen.

Påskekalender for hele familien:
Awana har en kalender du kan bestille. En luke, i form av QR-kode, for hver dag fra palmesøndag til 1. påskedag Bak hver luke finnes en kort andakt, noe å snakke om og noe å be for. I tillegg finnes det en bonus-luke med forslag til hyggelige familieaktiviteter i påsken. Husk å bestille denne på forhånd av påsken!
Bestill den her

Tweens:

Har du tweens i huset anbefaler vi Eric`s videoblogg

Skjærtorsdag

Påskeaften

1.påskedag

2.påskedag

 

Tips til påskesanger:

Til alle tider - Bjørn Eidsvåg eller Maria Mena

Above All - Michael w. Smith

Kyrie - Bjørn Eidsvåg eller Gabrielle

Deg være ære - Impuls

Forever- Radio version/live av Kari Jobe

Å pris Hans navn – UsiØ Lovsang

Powered by Cornerstone