Sommerfestivaler 2024

Sommerfestivaler 2024

06.02.2024
Har du begynt å tenke på sommerplaner? Fra Sula Frikirke er det flere som drar både på "Videre sommer", og på "Åpen Himmel". Klikk på bildet for å lese mer. Påmeldingen åpner nå!

Om du er liten eller stor - et herlig fellesskap på sommerfestival passer alle!

VIDERE Sommer 17.-21.juli

VIDERE Sommer arrangeres 17. til 21. juli 2024 på Stavern FHS. Med møter med underholdning, lovsang og god forkynnelse, FRIK-festivalen for ungdom, Sparks for de minste, aktiviteter, seminarer, konserter og mye moro. 

FRIK festivalen er en festival for ungdommer fra hele landet som ønsker å få med seg årets happening! Festivalen går parallelt med VIDERE Sommer i Stavern, hvor dagene blir fylt med gøye aktiviteter, bading, sol, TRIBES, møter med bra lovsang og god forkynnelse. Våre "egne" Joakim Solbakken, Johannes Dybik og Eivind Lovund er involverte i FRIK-festivalen og Videre.

Ungdomsfestivalen vil ha et helt eget opplegg og være separert fra familiefestivalen, slik at vi får rettet alt direkte mot deg eller dine ungdommer, og at vi har kontroll på hvem som er på leirområdet.

Finn alt av informasjon her

Åpen Himmel Sommer 1.-5.juli

Til sommeren blir det dager fylt av ferie, fellesskap og fokus på Guds rike.  Han har lovet å gi full gass, hver eneste dag. Derfor kan du ha store forventninger til å møtes på Bibelskolen i Grimstad! Det er eget program for studenter og unge voksne, samt egen youth camp og kids camp. 

Finn alt av informasjon her

Powered by Cornerstone